Magnussons – Två Generationer Mäklare

Inredningsbutik i Helsingborg

MÄKLERI | DESIGN | INTERIÖR

Hör inredning och bostad ihop? Onekligen är det svårt att svara nej på den frågan. Med den fina herrgårdsmiljö vi har förmånen att sitta i har vi gjort slag i saken och kombinerat vårt kontor med en inredningsbutik. Vår fotograf sen många år, Therese Bruno Romell, är också certifierad inredare med diger meritlista och ca 8 000 följare på instagram och blogg.

I en vacker och inbjudande miljö erbjuder vi er mäkleri, design och inredning under ett och samma tak. Hos oss finner ni möbler, belysning, textilier, prints, böcker, doftljus samt mindre inredningsdetaljer och accessoarer.  
Allt noga utvalt och med personlig touch!

Är ni intresserade av att köpa eller sälja bostad, få inspiration och personliga råd vad gäller inredning, önskar ni finna en liten present eller ny detalj till hemmet så kom gärna förbi!

Varmt välkomna till oss på Magnussons!

 

ÖPPETTIDER BUTIK

Vi håller öppet vid förfrågan, vi uppdaterar med nya produkter kontinuerligt då vi har en hel del förfrågningar via mail och sms samt bokade besök i butiken. Tveka inte att höra av er för frågor eller om ni vill besöka oss. Maila therese@2gm.se eller ring 042-18 53 00.

Håller er gärna uppdaterade på instagram och facebook.

Här finns även möjlighet att samla ihop kompisgänget, rotarygruppen eller arbetslaget för en kväll i härlig miljö. Vi öppnar upp kvällstid och lördag om önskemål finns.
Maila therese@2gm.se med er förfrågan.

Varmt välkomna till Pålsjö slott!

Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se