Magnussons – Två Generationer Mäklare

Mäklarbyrå i Helsingborg

HELSINGBORGS SKICKLIGASTE MÄKLARE

Vi vill hävda att vi är den mest erfarna och kunniga mäklarbyrån ni kan anlita i Helsingborg. Vi har aldrig, sedan starten 1984, fokuserat på att vara störst utan alltid strävat efter att ha de skickligaste medarbetarna. Vårt team består idag av två fastighetsmäklare, en professionell fotograf/certifierad inredare samt en ekonomiansvarig.  

LOKAL FÖRANKRING – VÅR STYRKA, DIN FÖRDEL

Vi vill inte vara lagom bra på många områden eller städer. Vi specialiserar oss på Helsingborg med omnejd och har efter alla år blivit riktigt vassa på just detta. Vi kan prisbilden för de olika områdena vare sig det är en bostadsrätt eller villa. Ni kan känna er trygga när ni anlitar eller går på visning med Magnussons. 

EN ANNORLUNDA MÄKLARBYRÅ

Det som förr var normalt i mäklarbranschen har idag blivit annorlunda. Inte unikt, ett fåtal anrika mäklarbyråer över landet jobbar fortfarande som vi, men annorlunda. Vi fokuserar inte på antal sålda bostäder, hög kvantitet går sällan ihop med hög kvalité. Vi fokuserar på människan bakom varje bostadsförmedling. Vi vill överträffa dina förväntningar i bemötande och kunskap. Är du säljare? Se oss som din partner genom bostadsaffären, inte din försäljare! Är du köpare eller spekulant? Se oss som din kunskapsbank och dra nytta av vår expertis, låt oss bli din partner! Enligt lag får vi som fastighetsmäklare inte ge köpare och spekulanter råd i den ekonomiska förhandlingen vid en bostadsaffär, men i alla andra avseende agerar vi som en opartisk mellanhand. Vi är förmedlare, inte försäljare! Läs mer om våra mäklares gedigna erfarenhet här.

HARMONI OCH RESPEKT

I samband med en bostadsaffär i den marknad som rått under i princip hela 2000-talet, så finns alltid risken att någon inblandad part blir besviken. En bostadsaffär är en juridiskt komplicerad uppgörelse mellan två parter bestående av privatpersoner i den mån att konsumentskyddet inte finns. Säljaren fattar ensidigt beslut om vem man vill sälja sin bostad till. Våra fastighetsmäklare värderar aldrig potentiella köpare utefter egen vinning – kvalitén i varje förmedling går alltid före kvantiteten!
Vår målsättning är att varje kontakt och möte med en representant från Magnussons ska vara trevligt och harmoniskt. Vi tycker verkligen om att träffa kunder. För att ytterligare förstärka detta har vi skapat en mötesplats i vår rymliga och anrika kontorsmiljö på Pålsjö Slott där du som kund är välkommen att bara se hur vi har det och ta en kopp kaffe, fråga om råd kring din bostadsaffär eller låta dig inspireras av design och inredning personligt utvald från kända leverantörer i vår inredningsbutik. Läs mer om hur vi tänkt här.

Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se