Lilla Garnisonsgatan 35

/
12 900 000 SEK

Berga / Helsingborg / Lilla Garnisonsgatan 35

Välbyggd lager- och kontorsfastighet med bra läge på Berga vid Biltema. Tillgänglig och tomställd för ny ägare under våren 2024.

Med riktigt fint logistiskt läge på Berga vid E4:ans möte med riksväg 111 ligger denna välbyggda fastighet som är bra balanserad med kontor till 33 % och hall för lager/tillverkning till 67 %. Nuvarande hyresgäst flyttar sin verksamhet vilket lämnar vägen öppen för en ny entreprenör att etablera sig i egenägda lokaler på detta fina läge i kvarteret just väster om Biltema och norr om Berga Center.

Är du på väg att dra i gång en verksamhet eller behöver utveckla din befintliga? Kanske är det här du ska satsa - läget är riktigt bra både ur logistiskt och kommersiellt perspektiv! Området är väl etablerat sedan många år med bilfirmor, byggvaruhus m m och har även ett flertal olika lunchställen att välja på. Här kan du äga ditt anpassningsbehov och kontrollera dina lokalkostnader som alternativ till en marknadshyra. Fastigheten är tomställd och tillgänglig efter önskemål.

I kontorsdelen ges plats för kök/lunchrum, konferensrum (1–2) samt ca 13–15 kontorsplatser utefter hur man väljer att fördela ytorna. Kontorsytan uppgår 270 kvm, allt i markplan.

Lagerlokalen mäter 550 och har en invändig höjd på ca 4,5 m till tak. Ytor för kontor och lager är hämtade från Fastighetsutdraget, Lantmäteriet.

BYA uppgår till endast ca 30% av fastighetens areal och utvecklingspotentialen torde var god. Detaljplanen anger inte någon maxgräns, andra fastigheter i kvarteret förefaller vara bebyggda till betydligt större yta utan att det utgör någon säker vägledning för bygglov här - frågan om tillbyggnad prövas i varje enskilt fall och hänsyn tas även till parkeringsnormen inom Helsingborgs stad. se länk; https://foretagare.helsingborg.se/regler-tillstand-och-anmalan/bygglov-och-anmalan/parkering/

Byggnaden är uppförd på betongplatta och har stomme och bjälklag av Siporex. På taken ligger papp som senast är omlagd 2006 av Mataki.

Fastigheten överlåtes i bolagsform utan avdrag för latent skatt. Bolaget heter B/A/D Company AB och äger endast fastigheten Armborstet 3. Aktieöverlåtelseavtal kommer att innehålla sedvanlig friskrivningsklausul avseende fastigheten.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jan Hellemarck för prospekt och mer information.

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Övrigt

Adress
Lilla Garnisonsgatan 35

Ekonomi

Pris
12 900 000 kr Utgångspris

12 900 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se