Dalhemsvägen 41C

63 kvm
/
2 rum
/
875 000 SEK

Dalhem / Helsingborg / Dalhemsvägen 41C

Fin tvåa i marknivå med uterum och härligt läge på gavel mot grönområde i välskötta Brf Kjellstorp. Nästa vinter får du nytt duschrum också!

Attraktiva och välskötta Brf Kjellstorp: Fin tvåa i marknivå med uterum och härligt läge på gavel mot grönområde. Nästa vinter får du nytt duschrum också!

Den här tvåan känns verkligen rymlig för sina 63 kvm och är dessutom väldigt trevligt planerad och har ett relativt nytt och inglasat uterum som pricken över i:et. Uterummet är härligt beläget mot grönområde med kvällssol. Till vintern 2022/2023, om planen håller, kommer du som ny ägare till denna lägenhet också få ett nytt kakelklätt duschrum i samband med att föreningen utför ett stambyte. Du har själv möjlighet att välja med olika färger på kakel och klinker samt, mot tillägg, göra extra tillval för inredning som t ex kommod.

Området är både harmoniskt och välskött vilket känns direkt vid promenaden från parkeringen upp mot bostaden som är belägen längst in i byggnaden med adress Dalhemsvägen. Vi går in i huset och vid i trapphuset har lägenheten sitt förråd mycket praktiskt beläget alldeles vid sidan om entrén till själva lägenheten.

Planlösningen bjuder på hall med garderobsrad, badrum med tvättmaskin, fräscht kök samt sovrum och vardagsrum med utgång till det härliga uterummet. Invid uterummet finns också en mindre stenlagd uteplats med ett nyttjandrättsavtal som får tas över av ny ägare (skrivs ett nytt med föreningen). Det finns också möjlighet att ansöka om att nyttja mer mark om man vill ha större uteplats eller skapa sig en liten trädgårdstäppa varpå styrelsen tar ställning till ansökan.

Brf Kjellstorp är en av Helsingborgs största bostadsrättsföreningen med 338 lägenheter på en yta om 23 818 kvm. Föreningen äger också 156 garageplatser som hyrs ut med separat kö. I skrivande stund finns det två lediga garage. Hyra för normal garageplats är 394 kr/månad och för större plats 501 kr/månad. Med lägenheten följer annars två st parkeringstillstånd att stå fritt på markerade platser inom föreningens område. Föreningen har också gemensam tvättinrättning samt lokaler med bl a bastu och festlokal för upp till 50 personer som man som boende har rätt att hyra. Läs gärna mer om föreningen och det förestående stambytet på dess hemsida https://kjellstorp.hsbbrfwebb.se/.

Nuvarande energideklaration är utför 2019 - Energiklass F - och anger Primärenergital till 156 kWh per kvm och år.

Årsredovisning, stadgar, energideklartion m m hittar ni längre ner här i separata länkar. Varmt välkomna att boka er visning!

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Adress
Dalhemsvägen 41C

Boarea
63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Antal rum
2 st varav 1 st sovrum

Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.

Lgh.nummer
56

Ekonomi

Pris
875 000 kr Utgångspris

Månadsavgift
5 189 kr/mån. I avigften ingår värme, vatten och det obligatoriska "balkongtillägget" avseende uterummet. .

Andel i förening
0.26467%

875 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se