Mariehällsvägen 19B

72 kvm
/
3 rum
/
2 195 000 SEK

Mariastaden / Helsingborg / Mariehällsvägen 19B

Fint planerad och öppen luftig bostad med stor härlig balkong med tak att koppla av och njuta på. Carport tillhör!

En våning upp på behagligt avstånd till marken har ni här möjlighet att skaffa ert nästa boende i en luftig och ljus gavellägenhet med öppen planlösning och underbar stor balkong/altan som ligger skyddad från regn och har en harmonisk vy över de uppväxta och grönskande kvarteren söder om Mariehällsvägen.

Efter att ha parkerat bilen tryggt och lätt i den tillhörande carporten bjuds en behaglig promenad genom den fina innergården fram till byggnadens entré som är utrustad med modern porttelefon. Antingen tar vi sen trappan eller hissen upp till andra planet där en loftgång leder fram till bostadens entré längst in. Direkt vid första steg in så möts man av öppenheten och det härliga ljuset från sällskapsrummets helt fönsterförsedda sida mot söder.

Åt vänster från entrén sett ligger bostadens kakelklädda badrum som också har pelare med torktumlare och tvättmaskin, den senare är bytt 2020. Åt höger ligger köket med inredning i ek och komplett maskinell utrustning som har ny kyl och frys sen i februari 2021. Sällskapsytan tar sedan vid och här finns plats för såväl matbord som en rejäl soffgrupp. Här finns också utgången till den stora härliga balkongen som faktiskt också har plats för både en soffa och ett bord att äta vid för ett mindre sällskap. Sovrummen är två till antalet och har båda vardera två garderober och en gemensam klädkammare placerad emellan sig (ljuddämpande för dig/er som har barn).

Förutom nämnda carport så tillhör också ett förråd placerat i byggnad på väg från bostaden till parkeringsområdet. Under året har föreningen låtit dra in Stadsnätet för bästa möjliga uppkoppling.

I Mariastaden finns idag ett rikligt serviceutbud med en bl a en större och välsorterad ICA Supermarket och gym. Förskolor finns det ett flertal av och den helt nya F-9 skolan med tillhörande konstgräsplan, aktivitetsområde och sporthall har verkligen blivit en fullträff för området. Dessutom finns ju en pågatågsstation bara fem minuters promenad bort och ger ett behagligt pendlingsalternativ både söderut och norröver. Till underbara Pålsjö skogs norra del är det inte heller mer än några minuters gångavstånd och det finns fina cykelvägar till stränderna vid såväl Pålsjö som vid Laröd.

Sammantaget är detta ett boende som passar allt från en ensamstående till ett par med barn. Välkomna att boka in er privata visning!

Brf Kryddlandet består av fyra byggnader uppförda 2002 med totalt 18 bostadsrättlägenheter och en lokal som hyrs ut. Byggnadernas totalyta uppgår till 1 575 kvm varav lägenhetsyta 1 429 kvm och lokalyta 146 kvm.

Energideklaration är utförd senast 2019 med energiprestanda angiven till 152 kWh per kvm och år vilket innebär energiklass E.


Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Byggår
2002

Adress
Mariehällsvägen 19B

Boarea
72 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Antal rum
3 st varav 2 st sovrum

Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Lgh.nummer
9

Ekonomi

Pris
2 195 000 kr Utgångspris

Månadsavgift
5 275 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, carport samt eget förråd på gården.

Andel i förening
5.23381%

2 195 000 SEK
Utgångspris
Budgivning pågår
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se