Nannagården 28

203 kvm
/
7 rum
/
6 150 000 SEK

Glumslöv / Landskrona / Nannagården 28

Villa i modern arkitektur med en fantastisk tillbyggnad i glas och en helt underbar trädgård och utemiljö som bara måste upplevas!

Med ett härligt fritt läge vid grönområde, och med viss utsikt mot Öresund, ligger denna mycket tilltalande villa uppförd 2010 och tillbyggd 2014 med en vinkel nästan helt i glas. Denna tillbyggnad har inte bara skapat mer härlig umgängesyta utan också totalt förändrat fastighetens karaktär och skapat en trädgård med flera olika ”rum”. Vid tillbyggnaden uppfördes också murar som tillsammans med grönskande häckar skapar en naturligt privat miljö utan insyn, men också utan att på något vis kännas instängd.

På väg till husets entré passerar vi ett par av trädgårdens olika rum och får genast en positiv känsla av fastighetens unika egenskaper skapade av den imponerande glasbyggnaden. Väl inne i huset möts vi av en rymlig hall med fina förvaringsmöjligheter för ytterkläder. En blick åt höger visar en välutrustad tvättstuga som också har en egen ingång från trädgården. Här finns tvättmaskin, torktumlare, inbyggd strykbräda, centraldammsugare samt husets ”hjärta” med värmepump och el-/mediacentral.

Direkt åt vänster från entrén når vi köket som har vit slät skåpinredning och komplett maskinell utrustning samt rikligt med smart förvaring. Köket ligger i öppen lösning med matplatsen och planets sociala ytor, men ger ändå en behagligt avskild känsla. För umgänge finns både en stor mysavdelning med braskamin samt det magiska rummet som tillbyggnaden består av. Rymden är otrolig och här finns glaspartier utmed båda långsidor som kan skjutas bort och verkligen ta in den härliga utemiljön med bl a det stora trädäcket och uteköket i väster.

I övrigt på entréplanet finns två sovrum samt badrum med både dusch och badkar.

En trappa upp möter först ett sällskapsrum med balkong innan den mer privata delen tar vid med två sovrum samt duschrum. För den familj som vill ha ytterligare sovrum, eller tre sovrum på samma plan, så kan lätt sällskapsrummet delas av och skapa ett ”master”.

Förutom den härliga miljön att vistas i så bjuder även tomten på en carportbyggnad med förråd i förlängning samt ett separat förrådshus och en liten lekstuga uppfört i samma stil som huset.

Huset är uppfört på betongplatta med stomme och bjälklag av trä. Fasaderna är putsade (luftspalt finns) och på taket ligger takduk, Protan, respektive papp! Uppvärmning sker i huvudsak via frånluftsvärmepump till vattenburet golvvärme-/radiatorsystem och delvis via elslingor. Total driftskostnad per år enligt prognos för 2019 uppgår till 35 869 kr varav el för uppvärmning och hushåll svarar för 27 566 kr, V/A för 5 720 kr, renhållning för 2 583 kr. Avgift till samfällighet tillkommer med 1 080 kr per år gällande skötsel av områdets gator och belysning. Uppgifterna avser hushåll med 2 vuxna och 3 barn och en årlig elförbrukning om 14 282 kWh. Energideklaration utförd 2019-08-27 - Energiklass D.

Välkomna att boka er visning!

Allmänt

Kommun
Landskrona

Typ
Friliggande villa

Byggår
2010

Adress
Nannagården 28

Boarea
203 kvm. Areauppgifter enligt säljaren, taxeringsinformation anger boarea 168 kvm och biarea 35 kvm.

Antal rum
7 st varav 4 st sovrum

Tomt
657 kvm

Ekonomi

Pris
6 150 000 kr Utgångspris

Taxeringsvärde
3 454 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde är 2 835 000 kr. Värdeår 2010
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd

6 150 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se