Randersgatan 7

378 kvm
/
9 rum
/
19 900 000 SEK

Tågaborg / Helsingborg / Randersgatan 7

En fantastisk villa i absolut toppskick. Fin utsikt över Öresund och Danmark samt flera altaner med västerläge.

Denna 2½-plans villa med källare är genomgripande renoverad in i minsta detalj under senare år. Med andra ord i toppklass på attraktiv adress på främre Tågaborg. Här har man skapat en fastighet med säker fingertoppskänsla där det finns gott om livsrum för barn, umgänge med familj och vänner och även för de ögonblick man vill ha i avskildhet. Representativa rum har formats och ger en tilltalande känsla i hela huset tillsammans med hög kvalité.

Tilltalande entré välkomnar med plats för kappavhängning samt gästwc. Vidare finns det en rymlig hall, bibliotek, två sällskapsrum i fil varav ett med vacker öppen spis och utgång till stor terrass mot väster. På detta plan finns även köket vilket precis som resten av huset har väldigt hög standard.

Uppför den pampiga trappan nås en stor hall som angränsar till fyra rum och stort bad-/duschrum. Härifrån är det fin utsikt mot Öresund. Två av rummen har dubbeldörrar ut till en stor inglasad terrass med underbar utsikt över vattnet. En perfekt plats att njuta av tillsammans med middagsgäster eller för ren avkoppling.

Vinden är inredd med ett stort rum som kan delas i flera. Stora takfönster ger fin utsikt och de synliga bjälkarna ger en härlig känsla. Därutöver finns ett nytt exklusivt duschrum och ett sovrum med balkong mot sundet.
Källarvåningen är fantastiskt fin med stor tvättstuga, dusch, toalett samt teknikrum. Dessutom finns en nyinredd gästlägenhet om 75 kvm med två rum, kök, duschrum och egen entré.
Den välskötta och vackra trädgården har olika "rum" med altaner, odlingslådor, gångar av smågatsten och Ölandssten samt en av Helsingborgs finaste gräsmattor. Automatisk bevattning och belysning samt tre parkeringsplatser med infart från Lilla Halalid.

Liksom de flesta hus på Landborgen ligger denna också belägen vackert med kort promenadavstånd till vatten, strand och skog. Nerför backen nås
strandpromenaden med flertalet restauranger och platser för rekreation.
Villan är uppförd på en källargrund med en stomme av tegel. Yttertaket är belagt med äldre tegelpannor ovanpå modern takpapp och läkt.
Specifikation på material, renoveringar och årtal finns att tillgå.

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Friliggande villa

Byggår
1904

Adress
Randersgatan 7

Boarea/biarea
378 kvm/184 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Antal rum
9 st varav 5 st sovrum

Byggnadstyp
2 ½ plan med källare

Tomt
1 043 kvm

Ekonomi

Pris
19 900 000 kr Utgångspris

Taxeringsvärde
11 234 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde är 8 000 000 kr. Värdeår 1904
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd

19 900 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jens Magnusson
‍Ansvarig mäklare
jens@2gm.se
0707-174275
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se