Vågbrytaregränd 11

111 kvm
/
3.5 rum

/ Helsingborg / Vågbrytaregränd 11

Möjlighet att hyra en helt nyproducerad bostad i Oceanhamnen med högt läge, stor altan och fantastisk utsikt! Uthyres på två år.

OBS! DENNA BOSTAD ÄR INTE TILL SALU UTAN UHYRES I ANDRA HAND PÅ UPP TILL TVÅ ÅR.

På högt läge, plan 5 av 6, i Oceanhamnen ligger denna fantastiska bostad som nu blivit möjlig att hyra i två år. Utsikten mot Danmark och Öresund är magiskt med färjetrafiken så nära att du nästan kan ta på båtarna. Utöver bostaden på 111 kvm disponerar du en helt privat altan på 54 kvm i ett läge som faktiskt ofta ger en viss skydd mot vinden.

Planlösningen bjuder hall, badrum med tvättinredning, gästtoalett, två sovrum, en klädkammare med fönster som kan användas som hemmakontor samt den öppna ytan med kök och sällskapsrum varifrån man har access både till altanen och en inglasad balkong.

Bostaden är helt nyproducerad och ni blir de första som bor i den sedan ägaren beslutat att vänta ett par år med sin inflyttning.

Månadshyran är 25 000 kr + ett mindre tillägg för el och varmvattendebitering. Två månadshyror i deposition krävs vid tecknande av kontrakt och goda referenser kommer att efterfrågas. Intresseanmälan görs till jan@2gm.se varefter avstämning görs med ägaren innan eventuell visning och vidare diskussion.

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Byggår
2021

Adress
Vågbrytaregränd 11

Boarea
111 kvm

Antal rum
3.5 st varav 2 st sovrum

Lgh.nummer
1-1401

Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se