Nedre Långvinkelsgatan 10 A

156 kvm
/
5 rum
/
5 250 000 SEK

Centrum / Helsingborg / Nedre Långvinkelsgatan 10 A

Unikt och underbart boende i gatuhus beläget verkligen mitt i stan med privat altan och egen p-plats. En minuts promenad tar dig ner på Kullagatan!

Egen parkeringsplats och altan ingår!!! Nästan ända nere vid Tycho Brahes plats på Nedre Långvinkelsgatan ligger detta gatuhus med ingång från helt sluten gård. Boarean om 156 kvm är smart fördelad över två fulla plan med sällskapsytor nere och sovrum uppe. Huset är en del av Brf Springposten som i övrigt består av ytterligare ett gatuhus och fem lägenheter (varav två lokaler) i ett större hus. I månadsavgiften ingår kostnader för parkeringsplats, värme, V/A, renhållning samt, inte minst, kostnader för det utvändiga underhållet av huset och kommunal fastighetsavgift.

Interiört har genomgick huset en mycket smakfull och omfattande renovering under 2011 och 2012 där erkända designers som Robert Hais på a -priori och Bertil Svensson på Hus No. 17 fick vara styrande och lade mycket energi på att skapa ett tilltalande och behagligt ljus till bostaden!

En trygghetskänsla infinner sig genast när vi blir insläppta genom fastighetens smidesgrind med kodlås och går in på den vackra och kullerstensbelagda gården. Här hittar vi gatuhusets privata entrétrappa till vänster.

Väl inne möts vi av en hall med klinkergolv där vi direkt känner av golvvärmen som finns i hela bostaden. Redan här finns också en del av den unikt formgivna garderobs - skåpsinredning som huset försetts med. Åt höger hittar vi köket med stilren vit skåpsinredning, granitbänkskiva, maskinell utrustning i rostfri design samt en matplats vid burspråket mot gården. När vi fortsätter in i bostaden öppnar planet upp sig och här finns ett matrum med stora glasdörrar mot en privat altan och gårdsplanen samt ett härligt ljust sällskapsrum. För maximal ljuskänsla har en ramp med dimningsbara spotlights installerats runt rummens väggar uppe vid taket, lika snyggt som unikt! På planet finns även ett exklusivt inrett duschrum och en mindre klädkammare under trappan upp.

Uppe på andra planet möts vi av en hall som har inåtgående glasdörrar till en balkong och öppen lösning mot sällskapsrummet. Detta rum kan ganska enkelt avskärmas vid behov av fler sovrum. Vidare bjuds här ett större och exklusivt inrett badrum med både dusch och bubbelbadkar samt en avdelning för tvätt med bänk, skåp, tvättmaskin och torktumlare. Det finns också två stora sovrum varav det ena har en avdelning för kontor och en för säng och garderober, rummet är en sammanslagning av två mindre sovrum och kan lätt delas av igen.

Ljussättningen i huset har nämnts som ledstjärna vid renoveringen och denna har ytterligare förstärkts genom att golven målats vita.

Den charmiga gårdsmiljön, helt sluten med låsta smidesgrindar, är fint anlagd med stengångar och uteplatser. Brf Springposten 8 har varit verksam i drygt 25 år. Sex av de sju lägenheterna disponerar vardera en parkeringsplats och dessa är knutna till respektive lägenhet genom upplåtelse och medföljer vid överlåtelse. I den större byggnadens källare finns en gemensam tvättstuga och förråd till lägenheterna. Just denna bostad har dessutom ytterligare fina förvaringsmöjligheter på vinden som nås endast från bostaden. Fastigheten är energideklarerad i år - Energiklass F.Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Byggår
1987

Adress
Nedre Långvinkelsgatan 10 A

Boarea
156 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Antal rum
5 st varav 2 st sovrum

Lgh.nummer
5

Ekonomi

Pris
5 250 000 kr Utgångspris

Månadsavgift
7 267 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, grundabonnemang kabel-TV och bredband samt en parkeringsplats.

Andel i förening
19.95%

5 250 000 SEK
Utgångspris
Högsta bud: 5 100 000 kr
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se