Stagneliusgatan 3

190 kvm
/
6 rum
/
9 500 000 SEK

Tågaborg / Helsingborg / Stagneliusgatan 3

Vid Landborgskanten ligger denna vackra fastighet med fyra lägenheter varav denna disponerar hela våning två med fönster i samtliga väderstreck och två stora balkonger mot sundet. Läget på bostaden är strålande. En kort promenad tar dig ner till vattnet och centrum.

Det är en fantastisk våning med ett behagligt lugn som erbjuder ett boende för den med högt ställda krav på komfort och kvalité. Här erbjuds en härlig atmosfär som skapats genom vackra sällskapsrum och fin utsikt över Öresund. Ägarparet har inrett med fingertoppskänsla - en stilsäker helhet som tilltalar alla sinnen från första stund!

Trapphuset möter upp med en stor hall där gästerna kan hänga av sig om så önskas, en trappa tar oss upp till bostaden. Hallen möter upp välkomnande och man slås av den fina utsikten direkt när man kommer in. Härifrån når man tre rum i fil som inbjuder till umgänge med familj och vänner med sina fantastiska ytor och en vacker utsikt både inomhus och utomhus på de två stora balkongerna som sträcker sig längst västergaveln mot sundet. I anslutning till matsalen finns ett smakfullt kök.

Vidare in våningen finns två bad-/duschrum varav ett är väldigt stort med både badkar och dusch samt ett med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Går man vidare i hallen hittar man tre sovrum varav ett idag används till dressingroom samt en klädkammare.

Till våningen hör två parkeringsplatser samt källarförråd. I källaren finns även gemensamhetsutrymmen såsom ångbad, dusch mm.
Bostadsrättsföreningen Landborgsidyll är en välskött föreningen med låg skuldsättning.

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Adress
Stagneliusgatan 3

Boarea
190 kvm

Antal rum
6 st varav 3 st sovrum

Lgh.nummer
1101

Våningsplan
Våningsplan 2 av 3.

Ekonomi

Pris
9 500 000 kr

Månadsavgift
7 367 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Andel i förening
35.1%

9 500 000 SEK
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jens Magnusson
‍Ansvarig mäklare
jens@2gm.se
0707-174275
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se