Kopparmöllegatan 8b

79 kvm
/
4 rum
/
1 895 000 SEK

Slottshöjden / Helsingborg / Kopparmöllegatan 8b

Mycket välplanerad lägenhet med tre sovrum, fritt läge och balkong med söderläge mot grönområde.

Få lägenheter är så välplanerade som de populära fyrorna i lamellhusen utmed Kopparmöllegatan i Brf Erikshöjd. På knappt 80 kvm har man fått in tre bra sovrum, kök med matplats, duschrum samt ett vardagsrum med plats för både en sittgrupp och ett matbord utan att det känns trångt.

Föreningens tomt är riktigt stor och detta märks genom de grönytor och avstånd som finns mellan husen. En känsla av parkmiljö infinner sig och det finns också en närliggande lekplats.

Trappuppgången på Kopparmöllegatan 8b ligger en bra bit in från gatan. Det finns ingen hiss i lamellhusen och vi tar de behagliga trapporna upp till lägenheten på andra plan. Innanför dörren hittar vi en hall med vackert marmorgolv samt garderober och här ifrån når vi även det kakelklädda duschrummet.

Det två sovrummen av barn-/kontorstorlek är belägna på rad till vänster medan köket och huvudsovrummet, avskilt, är belägna till höger i lägenheten. Längst in hittar vi vardagsrummet vars form gör det lättmöblerat. Här är också härligt ljus från det stora fönstren och balkongen mot söder.

Köket har vit skåpsinredning och maskinell utrustning bestående av kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt.

Förråd till lägenheten finns på vinden. I källaren finns en fin tvättstuga med maskiner av nyare modell samt tork- och mangelrum.

Bostadsrättsföreningen Erikshöjd tog 2006 över ägandet av fastigheten Munken 2 som består av nio byggnader från 1944-46 med totatl 184 lägenheter och 16 lokaler. Under 1999-2000 hade en genomgripande renovering genomförts, varvid samtliga avloppsstammar byttes ut med en tillkommande köks- och badrumsrenovering. Föreningen har sen övertaget fortsatt att underhålla och renovera byggnaderna, bl a genomfördes ett stort jobb 2008-2009 med byte av fönster.

Föreningen disponerar ett antal p-platser och garage till vilka det är separat kö. Som medlem kan man kostnadfritt låna en föreningslokal, vid tillfällen som t ex kalas, fram till kl 22 på kvällen. Senaste energideklartion är utförd 2010 med energiprestanda angiven till 175 kWh per kvm och år.

Läs gärna mer om föreningen på dess fina hemsida, www.erikshöjd.se. Här finns information om både t ex ordningsregler och historia kring husen.

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Adress
Kopparmöllegatan 8b

Boarea
79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Antal rum
4 st varav 3 st sovrum

Lgh.nummer
130

Våningsplan
Våningsplan 2 av 3.

Ekonomi

Pris
1 895 000 kr Utgångspris

Månadsavgift
5 241 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Andel i förening
0.628%

1 895 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se