Paviljonggången 5b

80 kvm
/
3 rum
/
1 975 000 SEK

Maria Park / Helsingborg / Paviljonggången 5b

Bostad från 2006 med hög charmfaktor i en av Maria parks gamla vackra byggnader som uppfördes 1926. Utsikt mot borggården tilltalar!

Bostad från 2006 med hög charmfaktor i en av Maria parks gamla vackra byggnader som uppfördes 1926. Utsikt mot borggården tilltalar!

I fastigheten Maria Park nr 34 möter modern funktion den gamla gedigna byggtekniken med dess robusta känsla och charmiga detaljer på ett imponerande sätt. Redan i trapphuset är detta påtagligt - vacker marmor på golv och rymd har kompletterats med hiss, port med kodlås och kraftiga säkerhetsdörrar till lägenheterna.

Vi tar oss upp med hiss till andra våningsplan där denna bostad är belägen. Hallen känns välkomnande och har en garderob för ytterkläder. Ett par steg in möts vi sen av sällskapsrummet i öppen lösning med köket. Härligt höga och vackra fönster ger fint ljusinsläpp och även fin vy mot borggården och de gröna omgivningarna. Köket har inredning med lackerade luckor och maskinell utrustning bestående av kyl, frys, fläkt, diskmaskin och spis.

En liten hall tar oss vidare in mot de båda sovrummen samt ett stilrent kakelklätt duschrum med golvvärme och ett separat tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare. Det större av sovrummen har garderobsinredning med skjutdörrar medan det andra har en klädkammare utanför dörren.

Golven är genomgående belagda med ekparkett.

Sammantaget är detta en ljus bostad i vacker miljö som passar såväl ett par som den ensamstående med barn. Till naturen är det aldrig långt!

Brf Maria park nr 6 består av 44 lägenheter som stod färdiga för inflyttning efter totalombyggnaden under 2006. Total bostadsarea är 4 149 kvm. I byggnaderna finns även cykelrum, barnvagnsrum och förråd till lägenheterna. Föreningen tillhandahåller även tre gemensamma uteplatser. Runt om i parken finns ett antal områden med fria p-platser, ett av dessa är beläget alldeles vid entrén till Paviljonggången 5b. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: sites.google.com/site/brfmariaparknr6.

Energideklaration är utförd 2018 med energiprestanda angiven till 137 kWh per kvm och år - Energiklass F

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Adress
Paviljonggången 5b

Boarea
80 kvm

Antal rum
3 st varav 2 st sovrum

Lgh.nummer
5-202

Våningsplan
Våningsplan 2 av 3.

Ekonomi

Pris
1 975 000 kr Utgångspris

Månadsavgift
4 991 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Andel i förening
2.00718%

1 975 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jan Hellemarck
‍Ansvarig mäklare
jan@2gm.se
0733-124711
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se