Bengt Langhs gata 5

230 kvm
/
6 rum
/
9 300 000 SEK

Pålsjö / Helsingborg / Bengt Langhs gata 5

En fantastisk våning med utsikt över Öresund, privat terrass, garage samt tillgång till en vacker trädgård.

Med vattnet glittrande i blickfånget stoltserar denna fantastiska byggnad längst fram på Landborgen! Det är en stor och iögonfallande byggnad i området med en strålande utsikt över Öresund och Danmark. Uppförd vid Pålsjö Skogs vackra natur, som bidrar med ett behagligt lugn. I byggnaden finns fyra bostadsrätter och denna våning är den största. Här erbjuds unika detaljer där atmosfär skapats genom hög takhöjd, stora glaspartier och vackra sällskapsrum.

Husets stora entré är den som tar en in i denna våning. Man möts av en spektakulär entré som öppnar upp till en stor hall/sällskapsrum som andas elegans. Till höger når man köket med vit inredning och bänkskiva i granit samt rymlig matplats. Till vänster från hallen når man hjärtat i lägenheten, matsalen med en majestätisk trappa upp till andra våningen. Den ligger i fil med vardagsrummet vilket fungerar som samvarons mötesplats med underbar utsikt mot sundet. Matsalen har en öppen spis som knastrar betryggande när något kyligare klimat anländer. På sommaren föredrar man nog att sitta på den privata och ståtliga terrassen med full sundsutsikt. Då kan även den vackra trädgården i sluttningen ner mot Pålsjöbaden avnjutas och stranden nås på någon minut.

Ovanvåningen har tre sovrum varav två med balkong och utsikt från denna. Här finns även klädkammare och badrum.

Souterrängplanet har ett sällskapsrum som med lätthet kan konverteras till en magnifik vinkällare med valv i tegel . Här finns plats att samla vänner och sitta ner i vars en fåtölj. Vidare finns tvättstuga med separat toalett, två sovrum med mycket ljusinsläpp samt stort badrum.

Föreningen har en stabil ekonomi och en mycket låg belåningsgrad. En garageplats ingår i månadsavgiften. Energiprestanda i energideklaration utförd 2009 är 126 kWh/kvm,år

Allmänt

Kommun
Helsingborg

Typ
Bostadsrättslägenhet

Adress
Bengt Langhs gata 5

Boarea/biarea
230 kvm/130 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Antal rum
6 st

Lgh.nummer
1

Ekonomi

Pris
9 300 000 kr Utgångspris

Månadsavgift
8 804 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.

Andel i förening
38%

Dokument och länkar

Årsredovisning
9 300 000 SEK
Utgångspris
Kontakta mäklaren för anmälan till visning
Jens Magnusson
‍Ansvarig mäklare
jens@2gm.se
0707-174275
Intresseanmälan
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se