Magnussons – Två Generationer Mäklare

Hur mycket är din bostad värd?

HUR MYCKET ÄR DIN BOSTAD VÄRD? VI VET!

Din bostad kan ha olika värden – saker som du själv uppskattar, utvecklingspotential som du kanske själv inte sett men som andra skulle se. När det kommer till den ekonomiska biten så kan vi med några få procents marginal ge dig en bedömning av vad aktuella kunder på marknaden just nu skulle vara beredda att betala för din bostad. Men vi gissar inte! Vid varje värdeutlåtande gör vi en djupgående analys grundad i såväl erfarenhet som statistiska värden.

Vi kan med stolthet titulera oss som lokala experter i Helsingborg - det är detta vi jobbat med sen 1984! Våra fastighetsmäklare, Jan Hellemarck (46 år) och Jens Magnusson (51 år), har 25 respektive 32 års erfarenhet av såväl förmedlingsuppdrag där allt flyter på som av de lite snårigare där kraven ökar ytterligare på rutin, förhandlingskänsla och djup juridisk kompetens för att uppnå resultat. Chansa inte med en av ditt livs största affärer – kontakta oss!

Kostar det något? Du får kanske ofta diverse reklam hem i brevlådan om ”Fri värdering”, ”Just nu bjuder vi på värderingen”… Ja, erbjudandena överträffar varandra. Självklart kostar det inget, det är ju en del av en fastighetsmäklares offert. Tyvärr skapar reklamutskicken ibland en bild av att man får en värdering i handen och kan gå till banken och låna pengar på den.

Ett samtal med eller ett besök av våra mäklare är alltid förutsättningslöst och ett sätt att se om det finns en möjlig väg för samarbete. Senast ett par dagar efter återkopplar vi med vår bedömning. Se mer om hur vi jobbar.

Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se