VAD GÖR OSS BÄTTRE - Magnussons – Två Generationer Mäklare i Helsingborg

VAD GÖR OSS BÄTTRE

MAGNUSSONS - EN HÖGRE NIVÅ HELT ENKELT
 
Varför Magnussons? Därför att du insett att kvalité inte är något som bara kommer av sig själv, att kvalité är något som grundar sig i erfarenhet, tradition och noggrannhet. Hos oss är detta verklighet, inte bara klichéer!
 
Fällorna i en bostadsaffär är fler än många tror och risken för misstag som kan bli kostsamma är stor.  Våra två rutinerade fastighetsmäklare har tillsammans mer än 50 års erfarenhet av att förmedla fastigheter och bostadsrätter – vi är experter!
 
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB etablerades redan 1984 med målsättningen att vara bäst, inte störst! Därför har vi begränsat vårt verksamhetsområde geografiskt till Helsingborg med närliggande kommuner utmed kusten. Detta är en tradition vi värnat om hårt och som har bidragit till vår position som den mest högkvalitativa byrån i branschen.
 
I vår strävan att bli bäst har alltid noggrannhet varit vår främsta ledstjärna. Det handlar såväl om enkla saker som att passa tider och korrekturläsa alla publikationer i jakt på tveksam språkanvändning som att se till att alla avtal är vattentäta och bildmaterial propert och rättvisande. För oss är detta en yrkesheder.

 
MAGNUSSONS - EN HÖGRE NIVÅ HELT ENKELT
 

 


VÅRA BOSTÄDER
p_Puff Våra bostäder.jpg
Här får ni en blick över alla hem vi presenterar just nu. Villa som våning!
INSPIRATION | LOOKBOOK
p_Inspiration puff.jpg
Här hittar ni inspirationsbilder från hem vi har sålt. Ska ni köpa, renovera eller vill ni bli inspirerade? Kika in här - vår lookbook!
FÖRETAGET
p_Företaget puff.jpg
Vi tänker annorlunda. Vi fokuserar annorlunda. Läs mer om hur och varför!
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se
Dela oss
dela via instagram dela via facebook dela via epost.png magnussons2gm i Helsingborg, Skåne län, SE på Houzz
Top