FÖRETAGET - Magnussons – Två Generationer Mäklare

FÖRETAGET

HELSINGBORGS SKICKLIGASTE MÄKLARE

Vi vill hävda att vi är den mest erfarna och kunniga mäklarbyrån ni kan anlita i Helsingborg. Vi har aldrig, sedan starten 1984, fokuserat på att vara störst utan alltid strävat efter att ha de skickligaste medarbetarna. Vårt team består idag av två fastighetsmäklare, en professionell fotograf/certifierad inredare samt en kontors-/ekonomiansvarig.  
 
LAGOM ÄR INTE BRA NOG

Vi vill inte vara lagom bra på många områden eller städer. Vi specialiserar oss på Helsingborg med omnejd och har efter alla år blivit riktigt vassa på just detta. Vi kan prisbilden för de olika områdena vare sig det är en bostadsrätt eller villa. Ni kan känna er trygga när ni anlitar eller går på visning med Magnussons.

ANTAL SÅLDA OBJEKT

Vi tänker annorlunda. Vi fokuserar annorlunda. Vi vill att fokus ska ligga på människan bakom varje bostadsförmedling och inte på antalet sålda objekt. Vi vill överträffa era förväntningar. Är du säljare, köpare eller spekulant? Alla får samma professionella bemötande!


INREDNINGSBUTIK
p_Collage - puff.jpg
I en vacker och inbjudande miljö erbjuder vi er mäkleri, design och inredning under ett och samma tak. Klicka in för att se våra öppettider!
INREDNINGSREPORTAGE
p_rep.jpg
Therese Romell är inte bara anställd som heltidsfotograf hos oss utan frilansar och syns med sina bilder i magasin såsom Sköna Hem, Plaza Interiör, Vakre Hjem, Lantliv mfl. Låt er inspireras!
KONTAKT
p_Kontakt puff.jpg
Vilka är vi som tillsammans utgör Magnussons, låt oss presentera...
Kontaktuppgifter
Magnussons, Två Generationer Mäklare AB
Pålsjö Slott
254 33 Helsingborg

TEL | 042-18 53 00

info@2gm.se
Dela oss
dela via instagram dela via facebook dela via epost.png magnussons2gm i Helsingborg, Skåne län, SE på Houzz
Top